MAMMATRÄNING

CrossFit Göta erbjuder även träning för dig som är eller nyligen har varit gravid. Träningens syfte är ge dig som är gravid eller fått barn nyligen möjlighet att komma och träna hos oss vare sig du kan gå på våra vanliga pass eller inte.

Bli medlem

VARFÖR MAMMATRÄNING?

Träningens syfte är ge dig som är gravid eller fått barn nyligen möjlighet att komma och träna hos oss vare sig du kan gå på våra vanliga pass eller inte. Om du till exempel känner att du behöver trappa ner din träning på grund av graviditet eller trappa upp för att komma tillbaka till våra CrossFitpass är detta träningen för dig! Vi fokuserar på de delar av kroppen som är viktiga att stärka och jobba med under och efter graviditet.

Passet hålls av Coach Elinor Doverbo som är certifierad MammaMage tränare och har stor kunskap om hur du ska träna under och efter din graviditet.

Även du som inte är medlem på CrossFit Göta är välkommen!

Barnvagnsbarn är såklart välkomna på passet.

Träningen körs torsdagar kl.10:00-11:00 på CrossFit Göta Masthugget, Oskarsgatan 6b. Passet är gratis för Götas medlemmar med månads- eller kvartalsmedlemskap. Övriga får köpa 10-kort för 2000kr för att kunna boka passen.

MammaTräningen rullar på juni ut sedan tar den en sommarpaus och är förhoppningsvis tillbaka i september igen.

Hör av dig till elinor.doverbo@crossfitgota.se vid intresse eller med frågor!

Elinor Doverbo