FÖRETAGSTRÄNING

FÖRETAGS-
TRÄNING

Stärk din personal och ditt företag genom rolig, allsidig och effektiv träning. Vi ger dig bättre sammanhållning, mycket glädje och friskare personal.

Mer info om företagsträning

DET BÄSTA FÖR DITT FÖRETAG

Vinsten med starkare och friskare personal är ett mer välmående företag på alla plan. Många företag går miste om stora hälsovinster om inte friskvårdsbidraget används på ett bra sätt eller inte ens fullt ut. På Göta garanterar vi att den investering du gör i dina medarbetare kommer ge bästa effekt.

Genom att låta ditt företag träna regelbundet med oss på Göta kommer ni uppleva många positiva förändringar i företaget. Både hos den enskilda individen, i gruppen och i hela organisationen. Detta mynnar ut i ett mer välmående företag!

Vårt företagspaket innehåller 10 härliga pass som verkligen kommer utmana er och stärka hälsan på företaget!

Pris: 10 pass 19 9950 ex moms:-

  • Bättre gemenskap

  • Friskare personal

  • Mindre arbetsrelaterade skador

  • Minskad sjukfrånvaro

  • Ökad sammanhållning och rivna murar

  • Stärkt självförtroende inför utmaningar

  • Nytt samtalsämne kring fikabordet

  • Bättre resultat

Boka företagsträning

“I vårt företag har vi stillasittande jobb och lågt utnyttjande av vårt friskvårdsbidrag, endast 50% av budget har använts. Min ambition var att få de som normalt inte utövar fysisk aktivitet att röra på sig.

I CrossFit hittade jag äntligen en personalaktivitet som gjorde personalen nyfikna, men samtidigt tveksamma, eftersom man hade bilden av att CrossFit är något för yngre och redan vältränade personer. Med facit i hand var det en felaktig bild. CrossFit är något som passar alla oavsett ålder eller fysisk status.

Det som får oss att fortsätta är, förutom träningsvärken, det faktum att inget pass är det andra likt, vilket gör det lika spännande varje gång. Nu har vi även börjat ta med oss kunder på passen!”

– P-A FREIHOLTZ, APPER SYSTEMS AB

Boka företagsträning

KONTAKTA OSS

    Ämne