CROSSFIT

Detta är hjärtat av vår verksamhet. Kom hit och träna CrossFit i mindre grupper med en dedikerad coach. Vi lovar att du kommer få kul träning som verkligen ger grymma resultat!

Boka Introkurs

CrossFitpass – upplägget:

  • Intro – alla pass börjar med att coachen på passet förklarar upplägget på dagens pass och vad du ska göra idag.
  • Uppvärmning – coachen leder en passande uppvärmning så att du blir varm och redo i kropp och knopp för dagens utmaning.
  • Teknik – här övar vi på ett lyft eller en gymnastiskövning så att du bli bättre på den.
  • Styrka – här lyfter vi vikter eller egen kroppsvikt för att bli starkare.
  • Metcon – nu kommer vi till den flåsiga delen där vi alla kör och svettas tillsammans under lite tidspress. Det är det här som kallas metabolisk konditionsträning (Metcon) och det måste upplevas för att förstå.
  • Afterbash – om vi har tid kvar på passet avslutar vi alltid med lite extra coreträning eller stretch.

Några röster från våra medlemmar:

”På Göta har jag grymma coacher som hjälper mig att nå just mina målsättningar med träningen. Träningen är tuff och tar mig utanför min ”comfort zone” men jag har samtidigt aldrig tidigare utvecklats så mycket på så kort tid. Idag känner jag mig starkare och smidigare än vad jag någonsin tidigare har varit.”

Oskar, Medlem i 7 år
”Att ha en coach som kontinuerligt skräddarsyr ett träningsprogram baserat på senaste nytt inom funktionell träning och mobilitet, det är en enorm hjälp för mig att utvecklas som idrottare. Det ända jag behöver är att kontinuerligt dyka upp på träningen och göra mitt bästa, sedan kommer resultatet som ett brev på posten.”
Josefin, Medlem i 10 år
”Det finns ingen bättre start på dagen än att öppna dörren på Göta och blir välkomnad av en av coacherna, få träna tillsammans med andra (morgontrötta) medlemmar och sedan koppla av en stund med en kopp kaffe innan man går till jobbet.”
Kajsa, Medlem i 5 år

KONTAKTA OSS

    Ämne