Börja träna på Göta!

 

Så du vill börja träna CrossFit med oss på Göta!?

Bra beslut, du kommer inte ångra dig!


Nedan följer tre steg till ditt medlemskap hos oss på CrossFit Göta
 

Steg 1: Prova-på / Bring a friend

Vissa lördagar i månaden har vi ett öppet pass för er som vill prova på CrossFit. Se våra specifika prova på datum nedan. Passet börjar klockan 12.00 på angiven anläggning och du är varmt välkommen att komma och testa. Detta pass passar dig och dina kompisar som är nyfikna på CrossFit som träningsform och är intresserade av att börja träna CrossFit här på Göta. 

Tillgängliga datum 2019

  • Lördag 29/6 på Masthugget
  • Lördag 6/7 på Lyckholms

Fler datum kommer till hösten!

Självklart är det gratis och du bokar dig här via länken eller bara dyker upp lite innan 12.00. Ta gärna med dina kompisar också!

BOKA DIG PÅ VÅRT GRATIS PROVA PÅ PASS HÄR  

Viktigt att du väljer rätt box så högst upp till höger på bokningsidan så ändrar du till Lyckholms eller Masthugget beroende på var du vill prova på! 

Vi ses på prova på! / Vänliga hälsningar Team Göta! 

 


Steg 2: GRUPPONRAMPS

Våra Grupponramp kurser är ett av våra sätt att lära dig CrossFits grunder. Vi lär dig allt om teori, praktik och teknik i alla CrossFits basövningar. Kursen ligger på fyra tillfällen (2ggr i veckan under två veckor) och kommer lära dig allt du behöver veta för att starta din CrossFit resa här på Göta. Bland annat lär vi dig grunderna i olympiska lyft, basövningar som deadlift, squats och press. Gymnastiska övningar och utmanar ditt flås. Dessutom går vi igenom rörlighet, förebygggande av skador och hur allt fungerar här på Göta.
 
Du betalar för din onramp på plats med kort första gången du kommer till boxen, 995kr.
 
Hittar du inget datum som passar hjälper vi dig gärna privat också, Se privatonramp nedan.

Masthugget

2019 Masthugget
 
Inga fler Onramp kurser inplanerade innan sommaren. Kontakta Elinor för att köra privat Onramp, se nedan. 
 
Varmt välkommen in med din anmälan till: elinor.doverbo@crossfitgota.se

LYCKHOLMS

2019 Lyckholm
Nya datum: 
 
Vecka 23: Start på ny Onramp Måndag 3/6, Onsdag 5/6,  tisdag 11/6 och torsdag 13/6. Alla pass körs 20.00-21.00 
 
Varmt välkommen in med din anmälan till: fredrik.andersson@crossfitgota.se
 
Vi ses på kursen! 

Steg 3: privat Onramp

Vårt andra alternativ är privat Onramp där vi lär dig grunderna i CrossFit. Detta ger både dig och oss förutsättning att lära känna varandra ännu bättre innan du börjar gå på våra ordinarie grupp-pass. Vi börjar med fyra tillfällen (60min) lär vi dig grunderna och du får insikt i vad träningen på Göta går ut på och hur dina personliga utvecklingsmöjligheter ser ut. Bland annat lär vi dig grunderna i olympiska lyft, basövningar som marklyft och squats, gymnastik och rodd. Dessutom går vi igenom rörlighet, förebygggande av skador och nutrition. Du och din coach bokar upp de tider som passar er bäst. Primärt har vi tider dagtid före klockan 16:00. Efter dessa fyra tillfällen utvärderar vi tillsammans om du är redo att börja träna i våra grupp-pass eller om vi skall fortsätta med privat coaching ett tag till. Fördelarna med att gå vår onramp privat är att du dels kan sätta mer flexibla tider som passar dig bättre, men framförallt att du får all den individbaserade anpassning som just du behöver för dina personliga mål med din träning här hos oss! 
 
Tjänsten kan även bokas semiprivat så du kan ta med dig din kollega, vän eller älskling. Körs även under sommaren i mån av tid för både dig och våra coacher! 

KOSTNAD

Privat 1600kr eller Semiprivat 2000kr för 4 tillfällen (betalas med kort vid första tillfället).

ANMÄLAN

Maila oss på info@crossfitgota.se. 
Ange vilken box som passar dig bäst, Lyckholms eller Masthugget.
Vi ser fram emot att hjälpa er igång med er CrossFit resa! 

 


Steg 4: Medlemskap

När du kan grunderna och är redo skall du såklart bli medlem och börja träna med oss i våra fantastiska grupp-pass. Medlemskap hos Göta ger tillgång till boxarna i Almedal (Lyckholms) och Masthugget.

Nyinflyttat till Göteborg? Har du tränat CrossFit tidigare i en annan box och vill börja på Göta? Självklart är du varmt välkommen, men först vill vi stämma av att du har koll på grunderna och vi vill även ge dig en bra introduktion till vår verksamhet och vårt sätt att arbeta.
Maila oss på info@crossfitgota.se och berätta lite vem du är och vilken box du tränat på tidigare samt hur länge och vart det passar dig bäst att komma och testa ett pass hos oss (Lyckholms eller Masthugget). Varmt välkommen! 

Läs mer om våra medlemskap här
 

KOntaktformulär


*

*

*